NON STOP:     0721 110 093

Servicii de Vidanjare in Bucuresti si Judetul Ilfov – program NON STOP

Sase vidanje cu capacitati intre 10 – 25 mc

SERVICII VIDANJARE

Compania Clamar Expert Construct, va ofera servicii de vidanjare in Bucuresti si in toate localitatile din Judetul Ilfov. Intervenim cu promptitudine, indiferent de ora cand ne sunati si va oferim cele mai bune tarife posibile tinand cont de acest aspect.

Principalul nostru scop este calitatea serviciilor oferite, iar apoi incercam sa ne gandim si la nevoile clientilor, astfel incat va oferim intotdeauna tarife corecte pentru ambele parti.

Calitatea serviciilor oferite se datoreaza in primul rand personalalui calificat in acest domeniu, iar in ajutorul acestora vin echipamentele de ultima ora pe care le utilizam. Toti angajatii trec prin perioade de training si practica inainte de a veni la lucrarile dvs.

Compania noastra dispune de sase vidanje ce au capacitati cuprinse intre 10 – 25 mc, de aceea si tariful pentru fiecare lucrare in parte difera. Conteaza distanta pana unde trebuie sa ajungem si capacitate de vidanjat de care aveti nevoie.

In acest sens, va invitam sa ne contactati telefonic, prin e-mail, WhatsApp, Facebook Messenger, Chat Live sau formularul de contact de pe site pentru a va face o oferta personalizata pentru lucrarea dvs.

GAMA SERVICII

  • Vidanjare ecologica
  • Vidanjare fose septice
  • Inspectie video
  • Spalare cu presiune
  • Vidanjarea apelor uzuale si tehnologice apa nova
  • Desfundare canalizare cu inalta presiune
  • Desfundarea santurilor de curatare
  • Curatarea rezervoarelor
  • Curatarea depunerilor de nisip
  • Curatarea decantoarelor, etc

MASINI VIDANJARE > 10 - 25 mc

DESPRE SERVICIILE DE VIDANJARE

Vidanjarea se refera la procesul de golire si curatare a gurilor de scurgere, foselor septice, haznalelor, etc, ceea ce va aduce un plus de curatenie caminelor dumneavoastra.

Avand o vasta experienta in problemele aparute datorita inundatiilor produse de ploi, zapezi, conducte infundate sau sparte, camine surpate sau alte accidente de acest fel, indiferent daca locuiti la bloc sau la curte, daca locul de munca este in zona centrala sau la periferie, Clamar Expert Construct are rezolvarea pentru toate acestea.

Beneficiind de un echipament profesional care face ca vidanjarea sa se realizeze in conditii cat mai usoare si rapide, suntem cea mai prompta companie de vidanjare si desfundare canalizare din Bucuresti si Judetul Ilfov.

De asemenea, Clamar Expert Construct mai poate executa si lucrari de vidanjare reziduuri menajere, grasimi, reziduuri petroliere, desfundare, vidanjare a foselor si bazinelor septice, curatare mecanica a decantoarelor.

Suntem printre cele mai mari firme de vidanjare din Bucuresti si Judetul Ilfov, astfel incat va oferim servicii profesionale, seriozitate maxima, si va asiguram ca veti dori contractarea noastra pe o perioada indelungata.

Va invitam sa ne contactati daca doriti sa purtam o discutie pentru o eventuala colaborare!

Foarte amabili si serviabili, multumesc frumos, va voi recomanda, daca am ocazia !

Ionut D,

Foarte profesionisti, m-au ajutat in regim de urgenta ori de cate ori i-am suant.

Mihail M,

Cateva cuvinte despre baietii de la Clamar Expert Construct. Asta va fi cam greu, pentru ca as putea umple pagini. Dar e de ajuns sa va spun ca firma roges are poate cel mai important atu al unei firme care vrea sa faca business de calitate: Seriozitatea!

Marius M.,

Am gasit pentru prima data firma Clamar Expert Construct in urma unei cautari pe internet, cand am avut o urgenta cu canalizarea la casa. Acestia au fost foarte prompti si au reusit sa rezolve situatia inca din ziuna in care am discutat. Multumesc!

Cristina S,

Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu Clamar Expert Construct. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de patru ani. Increderea ne-a fost rasplatita.

Stefan A.,
Loading...
× Scrieti-ne pe WhatsApp